wpdd899478_0f.jpg
wp447f5cb7.png
wp76e67543.png
wpb108ab12.png
wp3afff2e3.png
wpd65d1ca1.png
wp2e0d725b.png
wp8e51ebdf.png
wp8bcad44e.png
wpcd75bd19.png
wpa8225be7.png
wp90c730d8.gif
wp90c730d8.gif
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif
wpc89af38c.gif
wp90c730d8.gif
wp2ca7ddf1.png
wp2318adc9.png
wp74b5cf94.png
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif

Onze werkwijze

 

Bakkerij De Jong is een ambachtelijke bakker. Omdat het bakproces op ieder tijdstip en op iedere plek kan worden aangepast, kunnen wij al onze klanten van maatwerk voorzien.

 

Bakkerij De Jong heeft een vaste club personeelsleden, die al jarenlang aan het bedrijf zijn verbonden. De meeste werknemers hebben hun opleiding zelfs intern genoten. Ook als leerling-bakker ben je bij Bakkerij De Jong dus aan het juiste adres!

 

Regelmatig keurt de NBC het brood en banket. Voor deze keuring ontvangt de gekeurde een cijfer. We hechten veel waarde aan het gegeven cijfer, omdat het een goede indicatie geeft van onze producten. Eventuele aanpassingen kunnen dan worden genomen.

 

Maar uiteindelijk oordeelt de klant, zij geven ons een cijfer. Een cijfer dat erg hoog in het vaandel staat.

 

Ook wordt er veel waarde gehecht aan hygiëne. Het pand bij de Spaanse Polder, waar de bakkerij sinds 1993 gevestigd is, voldoet aan de strengste HACCP-regels op het gebied van hygiëne. Sinds juni 2000 is de bakkerij in het bezit van het HACCP-certificaat.

wp88ca5850_0f.jpg
wp01101bda_0f.jpg
wp5533b116.gif